Actualitat


REVETLLA DE SANT JOAN- SHOWROOM TANCAT PER LA TARDA

REVETLLA DE SANT JOAN- SHOWROOM TANCAT PER LA TARDAHoraris Públic

Divendres 23 de Juny: 10 a 14 hores / TANCAT PER LA TARDA


080 BCN FASHION WEEK - FASHION MARKET

080 BCN FASHION WEEK - FASHION MARKETHorari d'Apertura al públic

Dilluns 26 de Juny - de 13.30 a 21.30 hores
Dimarts 27 a Dijous 29 de Juny - 10.30 a 21.30 hores
Divendres 30 de Juny - 10.30 a 16.00 hores


TRESORS 2017 - EXPOSICIÓ DE JOIERIA CONTEMPORÀNIA CATALANA


Es un honor informar-vos que algunes de les nostres peces han estat sel.leccionades per participar en l'EXPOSICIÓ TRESORS, al costat d'altres obres de grans creadors de la Joieria Contemporània Catalana.
Podreu veure la expo a la GALERIA CONTEXT, carrer Viñolas 10 a SANT CUGAT DEL VALLES del 20 de Maig (Inauguració a les 19 hores) fins el 23 de Juny


GUARDONATS AMB EL PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA 2015


Tenim el plaer d'informar-los que hem estat guardonats amb el PREMI A LA MILLOR MARCA ARTESANA dins de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS D'ARTESANIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
L'acte d'entrega és realitzarà al Palau de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 6 de Juliol a les 19.30 hores, coincidint amb la SETMANA DE L'ARTESANIA DE CATALUNYA.


GEMMA LÓPEZ GUARDONADA AMB EL TITOL DE MESTRE ARTESANA 2014


Voldríem compartir la nostra joia amb tots vosaltres amb el guardó de Mestra Artesana 2014 que ens han otorgat en reconeixement a la nostra trajectòria professional.
En un acte tancat als integrants de l'empresa, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, li lliurarà a la Gemma el guardó de Mestra Artesana 2014.
Moltissimes gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible.


PRESENTACIO GEMMA LOPEZ-EL VESPRE A LA 2


La periodista MABEL MARTÍ entrevista a la Gemma amb motiu de la Setmana de l'Artesania de Catalunya i la inauguració del Saló THE CRAFTROOM


ENTREVISTA AL BLOG "STARS COLOR INVISIBLE"


El passat dimarts 23 de Febrer vàrem ser entrevistats per la Ma Carmen, persona responsable del blog "Star Colors Invisible" on a part de l'entrevista pròpiament dita, hi surt un reportatge escrit amb altres videos sobre les nostres peces i el nostre procés artesanal de creació


ENTREVISTA PER AL BLOG CARALLUNÀTICS


El passat dimarts 27 d'Octubre vàrem ser entrevistats per l'equip del blog Carallunàtics, un mitjà de comunicació molt popular al barri de Sant Andreu de Barcelona oberts a tot i a tothom, que volen contactar amb persones i informar sobre el seu peculiar món, perquè la diferència és la diversitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter